m 091 750 8099 e info@ombra.hr UPIT >

NAŠA PRIČA

1993

Osnivanje tvrtke Ombra i samostalni početak radova, prodaje, proizvodnje i ugradnje suncobrana, u kućnoj radionici u Ljubljani.

1996

Po prvi put smo uspješno predstavili tende za kućnu i profesionalnu upotrebu na sajmu Dom, AlpeAdria u Ljubljani.

1997

Prešli smo iz garažne radionice u proizvodno poduzeće. Ulazak na tržište na kraju godine isplaćuje se prodajom s više od 100 tendi.

2007

Po prvi put smo na slovenskom tržištu ponudili pergole koje spajaju njegu zdravlja, detalje, jednostavna i inovativna rješenja za zaštitu od sunca. Na Brnčičevoj smo otvorili novi salon veličine 50m2.

shadelab

2009

Počeli smo surađivati ​​s proizvođačem sjenila ShadeLAB, koji se ističu sa najkvalitetnijim materijalima, modernom tehnologijom i elegantnim dizajnerskim krovom.

Sunlab

2010

Proširili smo prodajni program, povećali broj zaposlenih i aktivno se fokusirali na promociju i marketing tende i pergole u Sloveniji. Osnivanjem naše podružnice Sunlab, proširili smo prodajnu mrežu na Srbiju.

2011

Ušli smo na mađarsko i austrijsko tržište i predstavili se prvi put na sajmu "Haeuslbauer" u Klagenfurtu.

2012

Nakon 10 godina uspješnog rada, kupili smo i potpuno renovirali nove poslovno proizvodne prostore u Litostroju. S novim poslovnim partnerom prvi put smo ušli na interkontinentalno tržište i uspješno završili dva velika projekta u Tunisu.

2015

Aktivno smo ušli na hrvatsko tržište nudeći suncobrane i pergole.

Ombra
Gmbh

2018

Započeli smo prodavati sjenila pod vlastitom robnom markom Ombra i odlučnije ušli na strana tržišta. Predstavili smo se na sajmu u Grazu, Klagenfurtu, Splitu i Beogradu. Osnovali smo podružnicu Ombra GmbH u Austriji.

2019

Otvorili smo izložbeno-prodajni salon u Klagenfurtu. S novim projektima na interkontinentalnom tržištu uspješno smo dovršili zahtjevnije projekte u Koreji i na karipskom otoku St. Maarten.

2020

Poslujemo na više od 1000m2 poslovnih prostora u Ljubljani, sa prodajnim salonima u Ljubljani, Zagrebu i Klagenfurtu i uspješnom suradnjom s poslovnim partnerima u Austriji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Koreji.